• Particulieren
  • Zakelijk - Werkgevers / Arbodiensten
  • Zakelijk - Woningcorporaties
  • Zakelijk - Verenigingen

Particulieren
Vaste lasten als huur (hypotheek), gas-water-elektra, ziektekosten en overige verzekeringen moeten betaald worden. Daarnaast zijn er vaak nog zoveel andere rekeningen die dagelijks binnenkomen. En dan hebben we het nog niet gehad over de verjaardagen, kledinggeld, de dagjes uit en de feestdagen.

Met moeite kunnen we soms rondkomen. Het geld vliegt de portemonnee uit. Gisteren 100 euro gepind, vandaag vragen we ons af waar het is gebleven.
Kiaro Beheer helpt u graag bij de beantwoording van deze vraag.

Zakelijk - Werkgevers / Arbodiensten
Steeds meer werkgevers krijgen te maken met werknemers die financieel in de problemen zijn geraakt. Aanwijzingen voor financiële problematiek bij medewerkers zijn ziekmeldingen, concentratieproblemen, loonbeslag of in het ergste geval diefstal en fraude.

U kunt als werkgever uw steentje bijdragen aan het oplossen van de financiële problemen van uw medewerker door begeleiding op het financiële / administratieve vlak aan te bieden. Naast de sociale betrokkenheid die u toont aan uw werknemer(s), levert het u als werkgever ook financieel voordeel op doordat ziekteverzuim en extra administratieve rompslomp van de loonbeslagen afneemt en het werkplezier toeneemt.

Naast een individuele aanpak is het ook mogelijk om in kleine groepen een workshop te geven of een (periodiek) spreekuur waarin werknemers met hun vragen terecht kunnen.

Zakelijk - Woningcorporaties
Betaling van de woonlasten is voor de meeste mensen de grootste aanslag op het budget en daardoor ook vaak de post die als eerste wordt aangewend voor andere doeleinden. Binnen elke woningcorporatie is wel een groep huurders die structureel te laat is met het betalen van de huur. Dit kost u als corporatie veel tijd en geld door het versturen van herinneringen, het treffen van incassomaatregelen en in het ergste geval tot huisuitzetting (even voor de goede orde, een gemiddelde huisuitzetting kost een corporatie gemiddeld € 7.500,=)

U kunt als corporatie er voor kiezen om in plaats van reactief te reageren te kiezen voor een preventieve aanpak door de huurders met een structurele betalingsproblematiek te laten begeleiden door Kiaro Beheer. Kiaro richt zich vooral op het aanleren van budgetvaardigheden en het opstellen van een budgetplan zodat men beter omgaat met het beschikbare inkomen. Doelstelling is het tijdig betalen van de vaste lasten en het voorkomen van terugval in de toekomst.

Naast een individuele aanpak is het ook mogelijk om in kleine groepen een workshop te geven of een (periodiek) spreekuur waarin bewoners met hun vragen terecht kunnen.

Zakelijk - Verenigingen
Leden van een vereniging zoals bijvoorbeeld een sportvereniging, een patiëntenvereniging of een Vereniging van Eigenaars kunnen krap bij kas zitten. De penningmeester kan dit merken als de lidmaatschapgelden steeds moeizamer betaald worden. Kiaro Beheer kan voorlichting geven over omgaan met geld en/of budgetbeheersing. Dit kan door het geven van een presentatie tijdens bijvoorbeeld een ledenvergadering of een (periodiek) spreekuur waarin leden met hun vragen terecht kunnen.

Wat doet Kiaro

"Kiaro Beheer staat u, als onafhankelijke partij met de nodige deskundigheid, graag bij"

Met een persoonlijke benadering en het streven naar maatwerk ontstaat voor u een goede balans tussen uw persoonlijke situatie  en de benodigde rust dat de financiële administratie van de onder bewindgestelde goed geregeld is.

Ga naar uw beheeromgeving

Ga direct naar uw beheeromgeving door te klikken op het Onview logo hieronder.

 

Neem contact met ons op

Kiaro Beheer & Organizing
Postbus 20
5160AA Sprang-Capelle
Nederland

T: 085 - 401 95 19
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.kiaro-beheer.nl